Malaysia

Kemudi Armada dengan baik, nasihat Syed Saddiq kepada Wan Fayhsal

KUALA LUMPUR – Bekas Ketua Armada Syed Saddiq Syed Abdul Rahman mengucapkan tahniah kepada Wan Ahmad Fayhsal Wan Ahmad Kamal susulan kemenangannya untuk mengemudi sayap Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) menerusi pemilihan parti yang terbaharu ini.

Syed Saddiq selain itu memberi nasihat dan kata dua agar Wan Ahmad Fahysal menjalankan tugas baru dengan cermat dan amanah.

Beliau dalam masa sama turut mengucapkan tahniah kepada Ceasar Mandela Malakun yang dinobatkan sebagai Naib Ketua Armada.

“Bawalah tanggungjawab dan amanah yang diberi dengan cermat. Gunakan peluang yang ada untuk mengemudi Armada dengan baik.  Tahniah juga buat saudara Muzzamil Ismail dan Ashraf Mustaqim. Sumbangan anda wajar diteruskan untuk Armada.

“Walaupun saya tidak lagi bersama-sama keluarga Armada, saya sentiasa mendoakan yang terbaik untuk kalian semua,” tulisnya di Twitter.

Pemilihan Bersatu bagi jawatan Ketua Armada yang berakhir semalam memihak kepada Wan Ahmad Fayhsal yang berjaya menewaskan pencabarnya Exco Armada, Muzzamil Ismail.-MalaysiaGazette

Source
Malaysiagazette
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close